Hattori kockkniv på Ebay

 

Efter att ha letat efter en Hattori kockkniv i Sverige utan resultat så fick vi börja söka på internet. Efter en veckas sökande så hittade vi ett använt exemplar för 320kr på Ebay som aldrig varit slipad?! Det var en Hatori HD-7 (210mm). Helst ville vi ha en lite längre kniv eller en Santoku kniv men man kan ju inte få allt. Landat i Sverige ink frakt och slutbud blev det 434kr. Kniven var i fint skick när vi fick den förutom några små hack i bakkant på bladet. Så nu ska den in på slipning hos en Samurai expert – här lämnas inget åt slumpen. Att lämna kniven till dom olika företagen i Stockholm som försöker slipa kockknivar är tyvärr inte ett alternativ.

 

Kolla in Ebay det finns mängder med bra och dåliga kock knivar där. Sök på ”chef knife”. Såg även att dom hade en Chefs Choice på ”Bay It Now” för $99.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GO!


Kommentarer
Postat av: Kocken

Är det chef choice slipare ni menade? Är den värd att lägga pengar på?

2009-11-17 @ 20:40:48
Postat av: Oscar Rosander

Hej igen,

ni kan ju alltid bestalla en fran USA

2009-12-05 @ 14:16:00
URL: http://www.japanesechefsknife.com/Page.html
Postat av: Martin

Hej!Länken ovan går faktiskt direkt till en japansk sajt som har grymt bra service. Jag köpte en Hattori HD-8 därifrån för ett drygt halvår sedan och är väldigt nöjd.Har slipat den en gång på Sliperi Eggen i Spånga med extremt bra resultat.

2009-12-18 @ 13:01:42
Postat av: Kent

Köp dom i Svergie istället! Både billigare och snabbare.Jag köpte mina Hattori på www.Vassaknivar.se dom är specialiserade på bra Japanska kockknivar. Dom har öppnat shoppen för en månad sen. Dom har ett bättre sortiment i deras fyskia affär men dom kan få fram nästan allt.

2009-12-22 @ 10:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0