Fujiwara - testad


Tomas kom hem efter 3 veckor i New York med en Fujiwara kniv i bagaget och undrade om vi kunde säga vad vi tyckte…kniven är en 27cm kockkniv ock kostade ca 550skr.

 

Resultatet – helt ok för 550kr. Vi var ganska eniga om att man nog ska lägga till några hundra och få en riktigt bra kniv i 1000 kronors klassen istället. Exempelvis en Mac Mighty, Masahiro eller Hattori.

 

Om det är någon som har ett exempel på en bra kockkniv eller till och med den bästa kockkniven så posta en kommentar nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GO!


Kommentarer
Postat av: Niclas

Tja grabbar! Många kockar har ju börjat jobba med Masahiro. Det måste väl endå peka på vad som gäller just nu. Annars är det väl SAN Kyoto, men dom är väl inte riktigt prisvärda eller?

2009-10-27 @ 19:59:55
Postat av: Stefan

Vad är det för fel på dreizack? Har fungerat för mig i 25 år!

2009-10-28 @ 15:16:54
Postat av: Kocken

Zwilling - Miyabi är det som det ska vara!

2009-11-01 @ 21:49:44
Postat av: Kock

Hattori Hd 8

2009-11-04 @ 07:02:56
Postat av: Bocken

På tal om Hattori så håller jag med! Dom har en kniv som heter KD-33. Den vore roligt om ni kunde testa.

2009-11-04 @ 20:42:46
Postat av: Paul

Någon av dom här vore smutt



- Mr Itou

- Kobayashi

- Kumadori

- Ryusen

- Sanetu

- Kazuyuki Tanaka

2009-11-11 @ 20:30:58
Postat av: Fredrik

Dessa ska vara bra sägs det.



-Neox

-William Henry

2009-11-15 @ 16:48:32
Postat av: sdcsdcsadc

Försök jobba med en William Henry kniv du. Vilket skämt. Som vanligt verkar ju kunskapen om knivar vara kraftigt begränsad tom bland yrkesfolk. Man kan ju tycka att intresset för ett av sina viktigaste arbetsredskap skulle vara större.

2010-01-11 @ 13:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0