Slipa kockkniv - Samurajen

 

Om man ska lämna in kniven på slipning? Vart ska man då göra det?

Vi skrev i ett tidigare inlägg att vi skickade iväg en Hattori kniv på slipning hos en Samuraj. Tyvärr vill han knappt slipa sina egna svärd, så det skulle ta för lång tid. Däremot så finns det om möjligt en ännu bättre "samuraj" som dessutom enligt många är bäst i Sverige. Han slipar alla knivar för hand med en enastående noggrannhet.

Alltså inga mer lotteri slipade knivar där oftast resultatet är en förstörd kniv.

Kolla in deras hemsida! Vass & slipad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!



Kommentarer
Postat av: iiiii!!!!!iiiii!!!!!iiiiii!!!!!

Tack ska du ha!

2010-01-11 @ 20:33:25
Postat av: Rille

Dom är bra!

2010-01-14 @ 20:19:05
Postat av: Fredrik Goldhahn

"Mr Global" Mino Tsuchida vet hur man slipar Globalknivar =)

2010-04-27 @ 22:53:37
URL: http://www.eventkockblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0