Hurom "Slow Juicer"

Juicetrenden sprider sig som en löpeld och numera hittar du en juicebar i varenda gathörn (i alla fall i Stockholm). Kul med nya trender men priserna i de juicebarer vi besökt är enorma. Med rätt utrustning går det att pressa fram lika härliga juicer på hemmaplan för en bråkdel av kostnaden. Har tidigare haft en juicecentrifug men har alltid tyckt att denna "trasat" sönder vätskorna allt för mycket och att själva mängden råjuice blir ganska liten (plus att oxidationen förvandlar juicen till en grå sörja relativt snabbt). Med en Slow Juicer går processen med att pressa ut vätskan i grönsaken eller frukten betydligt långsammare och detta skapar många fördelar. Inte nog med att du får ut mer juice ur varje frukt eller grönsak, färg, smak och bevarande av vitaminer blir betydligt bättre. Vi fick med oss en Slow Juicer från Ambiente i Frankfurt för mer än ett år sedan men den verkar ännu inte hittat ut i handeln. Bara ett ställe på nätet som verkar sälja i Sverige.Märkligt!
 

RSS 2.0