Ägg knäckare

Jag brukade ha väldigt svårt för att knäcka ägg. Med en hel del pajer med ägg-skal i som resultat, sen fyllde jag 10 år…

 Jag vet inte riktigt ens om vi borde skriva om den här produkten här. Den gör bara ägg-knäcknings processen krångligare och mer tidskrävande. Så här får ni som undrar, om den är en bra produkt, svaret. Köp den inte!


Amerikansk tång

”Amerikanska grill tänger” återkommer i dom flesta bra som dåliga kök i Sverige. Här har ni en som man kan vika ihop och lägga i fickan. Jag har iof aldrig gillat att ha mina köksredskap i fickorna. Men för er som tycker om att ha pincetten i bakfickan och en mora kniv i bältet när ni lagar mat så kan ju det här vara något? Eller att ge till grannen när grillsäsongen börjar. 


Stirr från Uutensil - automatisk visp

Detta är en riktigt häftig produkt som sköter vispandet helt av sig självt. Det skulle till och med kunna vara något för restaurangköken. Vi såg en liknande produkt på en mässa för ett par år sedan som inte alls var lika utvecklad och funktionell. Vi har beställt ett prov som vi ska testa bessiningslöst hårt när det kommer. Tilldess får ni hålla tillgodo med bilderna  på när den snurrar som ni finner här!


 


Hotmixpro - En förbättring av Thermomixer


Thermoxern har fått en konkurrent. Hotmixpro lanseras i Europa i dagarna och är en bra mycket förbättrad produkt än Thermomixern. Det lär väl ta några månader innan den börjar säljas i Sverige men så fort det inträffar så kommer vi givetvis testa den. På pappret ska den kunna värma upp till 190 grader!! Och har en bra mycket mättre mixer än det mesta på marknaden.

"Edit; nu har vi gjort testet. Se denna länk Hotmixpro"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Thermapen – den ultimata kökstermometern

 Det viktigaste med en kökstermometer är egentligen att den kan kommer fram till rätt temperatur på max 2 sekunder. Detta möjliggör att man inte behöver ha termometern instoppad i köttbiten under hela resan. Dessutom bör den var lätt och billig samt lämpa sig för glasstillverkning m.m. Det innebär emellertid att den inte får vara för okänslig i spetsen vilket den blir när petsen är för tjock.

Det som är bra med Thermapen (förutom att den infriar ovan nämnda krav) är dessutom att den är ihopfällbar som en fällkniv. Detta gör att du slipper oroa dig för att bryta av spetsen eller rent av råka sticka dig...


En Thermapen är en utmärkt present till den som gillar att grilla, med den kan han hålla vrålkoll på barbecuen och på så sätt få den perfekta fläskfilén gång efter gång.


RSS 2.0