Rökgrill - Barbecook - BBQ

Barbecook gör några av dom sämsta grillarna på marknaden, eftersom dom inte har några lock. Däremot har dom en så kallad rökgrill i sin portfölj som är helt outstanding när det gäller pris kontra funktion.

 

I två våningar kan man långtidsgrilla exempelvis revbensspjäll, fläskkare eller något annat trevligt. 10 timmars grillning med påfyllning av hickoryspån eller bricketter i luckan utan att behöva avbryta grillningen. Detta kan få dom mest ljuvliga kött anrättningar precis som exempelvis det Svenska företaget Bbq & Chilli gör.

 

Finns på bland annat Verner & Verner för 1195kr! Motsvarande från Weber ( Smoky Mountain Cooker 47 ) kostar ca 3000kr...

Brabecook Grillrök

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!


Weber One Touch Gold 57 Master Touch

Efter en lektion i grillprylar hos grill-proffset Johan så märkte jag att det inte behöver bli så dyrt att äga dom rätta prylarna.

Weber grillen som gäller är en Weber One Touch Gold 57 MT. Det som är viktigt är att den är utrustad med termometer så man kan ha koll på grillningen. Framför allt vid 8 timmars grillningar är det ett måste med inbyggd termometer.  En Weber One Touch Gold 57 MT kan man hitta från ca 1500kr och uppåt.

Sedan behöver man givetvis det eldrivna rotisserie tillsatsen! Den kostar 1200kr.

Efter det har man allt som behövs för att göra den roligaste och bästa barbeque grillningen.

Weber rotisserie

Weber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!


RSS 2.0