Hattori på NK:s rum:117

På NK:s rum:117 hittar du udda design från hela världen, ny teknik, begränsade upplagor och annat som är annorlunda och humoristiskt, apart och kittlande. Karaktären på rum:117 förändras dessutom i takt med att utvalda hedersgäster inom mode, musik och film berättar om sina personliga favoriter.

Nu har hedersgästen Ben Gorham som är grundaren av det framgångsrika svenska doftföretaget Byredo Parfums valt ut sin produkt som ska ingå i NK:s projekt. Valet föll på kockkniven Hattori som därmed kommer att säljas under en begränsad tid på NK.

Roligt med lite kökskvalitet på NK.

 Hattori knivar är av många ansedda som världens bästa kockkniv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Glass tillbehör till KitschenAid

Perfekt om man redan äger en KitschenAid då inte bunken tar så stor plats. Det finns faktiskt flera restaurnager som kör med den här kombinationen...ja till och med bättre restaranger. Köp flera bunkar om ni vill ha flera smaker på menyn. Varje bunke rymmer 1.9L, vilket är ganska mycket om man gämför andra maskiner.


Jag var också skeptisk först men köpte hem en i sommras och kan för första gången göra egen glass när jag vill hemma utan att det onödig plats. Köp den på Royaldesign för 1160 inklusive frakt!

 


Kitchen Aid med glassmaskins tillbehör!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sous Vide Cirkulator Julabo - Varning

Vi testade en sous vide cirkulator från Julabo i helgen. När vi skulle koka sparris i den orkade den inte upp över 80 grader!! Vad jag förstår så är det flera som är missnöjda med den. Skicka gärna recensioner om ni har erfarenhet av Julabo. Vi återkommer med mer info. Vill ni läsa om mer cirkulatorer kolla här


RSS 2.0