Fujiwara - testad

Tomas kom hem efter 3 veckor i New York med en Fujiwara kniv i bagaget och undrade om vi kunde säga vad vi tyckte…kniven är en 27cm kockkniv ock kostade ca 550skr.
Resultatet – helt ok för 550kr. Vi var ganska eniga om att man nog ska lägga till några hundra och få en riktigt bra kniv i 1000 kronors klassen istället. Exempelvis en Mac Mighty, Masahiro eller Hattori.
Om det är någon som har ett exempel på en bra kockkniv eller till och med den bästa kockkniven så posta en kommentar nedan.
GO!
Tja grabbar! Många kockar har ju börjat jobba med Masahiro. Det måste väl endå peka på vad som gäller just nu. Annars är det väl SAN Kyoto, men dom är väl inte riktigt prisvärda eller?
Vad är det för fel på dreizack? Har fungerat för mig i 25 år!
Zwilling - Miyabi är det som det ska vara!
Hattori Hd 8
På tal om Hattori så håller jag med! Dom har en kniv som heter KD-33. Den vore roligt om ni kunde testa.
Någon av dom här vore smutt
- Mr Itou
- Kobayashi
- Kumadori
- Ryusen
- Sanetu
- Kazuyuki Tanaka
Dessa ska vara bra sägs det.
-Neox
-William Henry
Försök jobba med en William Henry kniv du. Vilket skämt. Som vanligt verkar ju kunskapen om knivar vara kraftigt begränsad tom bland yrkesfolk. Man kan ju tycka att intresset för ett av sina viktigaste arbetsredskap skulle vara större.