Musso...en liten proffsglassmaskin

Det här är en rigtig glassmaskin med samma komponenter som dom på restaurang. Fast i något mindre format. Faktum är att Musso är den mest förekommande glassmaskinen på restauranger i Sverge. Då är den mest förekommande i en variant som är dubbelt så stor som den ovan.
Detta är riktigt bra grejer. Det finns en nackdel...den är svår att rengöra. "Skålen" som man snurrar glassen i går inte ta ur och det finns ingen avtappning från den skålen heller. Presic samma problem är det på

restaurangmaskinerna.

 

Den går att köpa på www.moccabar.se för ca 9000kr

 

 

För er som inte vill lägga 9000kr på en glassmaskin så kommer vi recensera 2 andra maskiner dom närmaste veckorna, som är värda att kolla på.

 


Kommentarer
Postat av: Oskar

Jag slog till med en Musso, den på bilden (Piccolo 4080), när det var dags att köpa glassmaskin. Ska det nämnas en nackdel så är det rengöringen precis som texten säger men den är inte "svår" att rengöra. Det är lite jobb med en trasa och hushållspapper, lätt värt det med tanke på resultatet på glassen.Köppte min via http://shop.lagondola.it som genom lite trevlig växelkurs blev billigare än via moccabar. Snabb leverans direkt till dörren.

2012-01-21 @ 23:13:38
Postat av: Tomas

Den där är verkigen bäst. Kan bara rekommendera den varmt!

2012-04-01 @ 18:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0